Rüyada kara bulutların geldiğini görmek

Rüyada kara bulutların geldiğini görmek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine yorulur.

Rüyada kara bulutların geldiğini gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişiler sizin yanınızda olduklarını belli edebilirler.

Rüyada kara bulutların üzerine geldiğini görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara bulutların geldiğini görmek yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine yorulur.

Rüyada kara bulut görmek doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada kara bulut ve yağmur görmek dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yeni ilişkiler kurulacağına işarettir.

Rüyada gökyüzünde kara bulut görmek mali olarak sıkıntıya düşeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada kara bulutları görmek uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde kara bulutlar görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına işarettir.

Rüyada havada kara bulut görmek kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments