Rüyada kar ve sis görmek

Rüyada kar ve sis görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kar ve sis gördüyseniz:

  • Sabahtan itibaren fiziksel gücünüzü yeniden hissediyorsunuz.

Rüyada kar sis görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada kar ve sis görmek evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sisli yol görmek başarılarının düşeceğine, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına rivayet eder.

Rüyada kara sis görmek toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sisli deniz görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sisli hava görmek stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına inanılır.

Rüyada siste yürümek muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada havayı sisli görmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Gönül yorgunu

Rüyamda soba yakmak için kovayi dolduruyor dum birden kapıda güzel bir kar yağışı vardı ve etraf sis kapatmisti evim biraz daginikti şimdiden cevabınız için teşekkür ederim