Rüyada kar üzerine oturmak

Rüyada kar üzerine oturmak evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada kar üzerine oturmak gördüyseniz:

  • Karşı taraftaki kişiler belli durumların inceliklerini kavramış olmasalar bile, olaylar veya konular hakkındaki yorumlarını dinlemekte fayda var.

Rüyada kar içinde oturmak başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kar üzerine oturmak kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada kar üstünde oturmak kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına inanılır.

Rüyada kar üzerinde oturmak karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, sözlerinden çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvarın üstüne oturmak sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiçekler içinde oturmak kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine yorulur.

Rüyada taş üstüne oturmak iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi oturduğu evi görmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, müjdeli haberler alınacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments