Rüyada kapının önünü süpürdüğünü görmek

Rüyada kapının önünü süpürdüğünü görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, büyük bir rahatlama yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapının önünü süpürdüğünü gördüyseniz:

  • Diğerleri için neler yapabileceğinize odaklanmalısınız.

Rüyada kapının önünü süpürmek kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının kapısının önünü süpürmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada kapının önünü süpürdüğünü görmek sahip olduğu zenginliğin de artacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ev önünü süpürmek mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına rivayet eder.

Rüyada cami önü süpürmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev önü süpürmek yaşama dört elle sarılacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine rivayet eder.

Rüyada evinin önünü süpürmek maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada evin önünü süpürmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments