Rüyada kapıda asker görmek

Rüyada kapıda asker görmek kazancını çoğaltacağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, ağız tadının kaçacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine işarettir.

Rüyada kapıda asker gördüyseniz:

  • Biraz dinlenmek size iyi gelebilir.

Rüyada kapıda asker görmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına alamet eder.

Rüyada mavi üniformalı asker görmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocasının asker olduğunu görmek borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, uzaktan haberler işiteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada askerde rütbe almak her şeyin durağan şekilde süreceğine, zor bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada askerdeki arkadaşı görmek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada askerde namaz kılmak ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kardeşini askere göndermek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, o şekilde bir çözüm bulacağına işaret eder.

Rüyada asker yolculamak çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments