Rüyada kapalı bayan görmek

Rüyada kapalı bayan görmek başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, ona şifa olmayacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, ona özlemle sarılacağına, aldığı borçların katbekat artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapalı bayan gördüyseniz:

  • Bazı beklenmedik gelişmeler veya ters giden olaylar planlarınızda yapılması gereken ufak tefek rötuşları görmenizi sağlayabilir.

Rüyada açık bir bayanı kapalı görmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Rüyada kapalı bayanı açık görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapalı bayanlar görmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapalı bayanı saçı açık görmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada kapalı bir bayanı açık görmek neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kapalı bayan görmek üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapalı bir bayan görmek bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına inanılır.

Rüyada açık bayanı kapalı görmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments