Rüyada kendini kanser hastası görmek

Rüyada kendini kanser hastası görmek karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, dini bütün bir eşe sahip olacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada kendini kanser hastası gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda yaratıcı değişiklikler meydana gelebilir.

Rüyada başkasının kanser hastası görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına inanılır.

Rüyada kendini kanser hastası görmek insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanserli hastası görmek gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine işaret eder.

Rüyada kanser hastası birini görmek zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kanserli hastalar görmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine işarettir.

Rüyada annemi kanser hastası görmek onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına delalettir.

Rüyada kanser hastasının öldüğünü görmek kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, inancından ödün vereceğine alamet eder.

Rüyada kanser hastası görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments