Rüyada kanatlı karınca görmek

Rüyada kanatlı karınca görmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, sağlık sorunun kalmayacağına, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına delalet eder.

Rüyada kanatlı karınca gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerle karşılıklı olarak birbirinizi kırabilirsiniz.

Rüyada kanatlı karınca görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde kanatlı karınca görmek rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına işarettir.

Rüyada kanatlı karınca sürüsü görmek kısmetinin hep açık olacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine delalettir.

Rüyada kanat takıp uçmak rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına işarettir.

Rüyada başkasının kafasının kanadığını görmek işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada uçan kanatlı beyaz at görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine inanılır.

Rüyada sivilcenin kanadığını görmek nefsine uyacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine alamet eder.

Rüyada çenenin kanadığını görmek yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments