Rüyada kanat çırpıp uçmak

Rüyada kanat çırpıp uçmak kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, ahiret inancına göre yaşanacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına rivayet eder.

Rüyada kanat çırpıp uçmak gördüyseniz:

  • Bazı olay veya düzenlemelerin asla değişmeyeceğini veya bazı şeyleri bir araya gelemeyeceğini düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada kanat çırpıp uçmak çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çırpı toplamak fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına inanılır.

Rüyada çalı çırpı yakmak sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çırpı görmek verdiği sözleri tutacağına, canının sağ olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanatlanıp uçmak kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına delalet eder.

Rüyada kanatlarla uçmak yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına tabir olunur.

Rüyada kanatlanarak uçmak huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına delalettir.

Rüyada kanatlı atla uçmak kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, cesaret ve inançla hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments