Rüyada kanalizasyon çukuruna düşmek

Rüyada kanalizasyon çukuruna düşmek aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına inanılır.

Rüyada kanalizasyon çukuruna düşmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinize haksızlık yapıyor olabilirsiniz.

Rüyada kanalizasyon çukuruna düşmek eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanalizasyon çukuru görmek kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına inanılır.

Rüyada kanalizasyona düşmek imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kanalizasyon pisliği görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına tabir olunur.

Rüyada kanalizasyonda yüzmek bunalıma düşeceğine, daha sevgi dolu biri haline geleceğine işarettir.

Rüyada kanalizasyona girmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına delalet eder.

Rüyada kanalizasyonun taştığını görmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına işarettir.

Rüyada kanalizasyon kuyusu görmek ticaretinin genişleyeceğine, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments