Rüyada arkadaşını doğum yaptığını görmek

Rüyada arkadaşını doğum yaptığını görmek sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşını doğum yaptığını gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir süredir ihmal ettiğiniz dostlarınızı aramanız gerekiyor.

Rüyada arkadaşının doğum gününü kutlamak bunun için allah’a şükredeceğine, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının doğum günü görmek kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, huzurun bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını doğum yapmış görmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, o kimselerden menfaat göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının doğum günü kutlamak yorulacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını doğum yaptığını görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının doğum yaptığını duymak beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada arkadaşını doğum yaparken görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının doğum yaptığını görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments