Rüyada kan pıhtısı doğurmak

Rüyada kan pıhtısı doğurmak hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, üstünlük elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kan pıhtısı doğurmak gördüyseniz:

  • Bir misafirliğe gidebilirsiniz ya da eğlence hayatınızda hareketlilik olacak.

Rüyada kan pıhtısı doğurmak gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına rivayet eder.

Rüyada kan pıhtısı kusmak zor zamanlar geçireceğine, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada kan pıhtısı tükürmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine yorulur.

Rüyada pıhtılaşmış kan görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, maddi olarak büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kan pıhtısı görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına alamet eder.

Rüyada pıhtı kan görmek endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Rüyada pıhtı görmek sağlık içinde yaşanacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada konuşan bebek doğurmak yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, şeytanın aklına uyacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim

Ruyamda iki elim kadar kan pihtisi geldi benden ama daha cok pembemsi bir et parcasi gibiydi sanki boyle seriyo hafif canli gibiydi bakiyom diyomki acaba ben cocukmu dusurdum diyom ama ben diyom iki yildir menepoza girdim olmaz diyom nedir acaba yorumlarmisiniz