Rüyada pıhtılaşmış kan görmek

Rüyada pıhtılaşmış kan görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, strese gireceğine, gergin olacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına işaret eder.

Rüyada pıhtılaşmış kan gördüyseniz:

  • Belli konularda uyarıları göz ardı ediyor veya sinyalleri görmezden geliyor olabilirsiniz.

Rüyada pıhtılaşmış kan görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kan pıhtısı kusmak ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına işaret eder.

Rüyada kan pıhtısı tükürmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kan pıhtısı görmek şerefe ve izzete, şansının bir ömür yaver gideceğine inanılır.

Rüyada kan pıhtısı doğurmak yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, kazancının ve rahatlığının daim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pıhtı kan görmek hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pıhtı görmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine tabir olunur.

Rüyada tuvalette kan görmek elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Sena

Rüyamda mezun olduğum okuldaydım. öğrenciler vardı.Bana yardımı dokunan çok sevdiğim tarih öğretmenim geldi ve herkese şöyle dedi;”ellerinizde mikrobun olup olmadığını öğrenmek için avuçlarınıza büyük kan pıhtıları koyacağız”.Daha sonra iki elime de kan pıhtısı koyup beklettiler.Yan sıramda sevdiğim bir çocuk oturuyordu çıkma teklifimi kabul etmemişti.çok nadiren konuşuruz sosyal medya üzerinden onu unutmaya çalışıyorum.ona küsmüştüm ve benimle konuşmaya çalışıyordu ben ise konuşmayıp ağlıyordum

Sena

Yorumunu için çok tesekkur ederim