Rüyada kan koklamak

Rüyada kan koklamak fakirlerin güleceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kan koklamak gördüyseniz:

  • Duygusal nedenlerle yanlış adımlar atabilirsiniz.

Rüyada kan koklamak kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarımsak koklamak girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada çay koklamak nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine işarettir.

Rüyada ceket koklamak iyi bir zanaatkar olunacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına inanılır.

Rüyada eşini koklamak rızkının da çoğalacağına, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine işarettir.

Rüyada karanfil koklamak hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine yorulur.

Rüyada sevdiğini koklamak sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, bereketli işler yapacağına yorulur.

Rüyada cennet kokusu koklamak dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments