Rüyada arkadaşını çağırmak

Rüyada arkadaşını çağırmak iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını çağırmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yapmak istediklerinizin dışında şeyler söyleyerek sizi yönlendirmeye çalışabilir.

Rüyada arkadaşını çağırmak kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, bazı kaynakların tükeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada iftara çağırmak büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada doktor çağırmak nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, yurtdışına gidileceğine yorulmaktadır.

Rüyada koyun çağırmak ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada taksi çağırmak çok büyük sorunlar yaşayacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine inanılır.

Rüyada ölüyü çağırmak imkânlarının azalacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada azraili çağırmak dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş annesinin çağırdığını görmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, büyük adımlar atacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments