Rüyada kalın yeşil yılan görmek

Rüyada kalın yeşil yılan görmek iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kalın yeşil yılan gördüyseniz:

  • Tereddütlü durumlar, planlar veya programlar çok yakında geride kalacak.

Rüyada kalın yeşil yılan görmek bazen umutlarını yitireceğine, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada kalın siyah yılan görmek nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine alamet eder.

Rüyada siyah kalın yılan görmek ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına yorulur.

Rüyada kalın sarı yılan görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada kısa kalın yılan görmek işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok kalın yılan görmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, işlerin çok iyiye gideceğine tabir olunur.

Rüyada büyük kalın yılan görmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına işarettir.

Rüyada kısa ve kalın yılan görmek kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments