Rüyada kalın saç görmek

Rüyada kalın saç görmek ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, örnek insan olacağına işarettir.

Rüyada kalın saç gördüyseniz:

  • İştahınız açılabilir, yediklerinize dikkat etmenizde fayda var.

Rüyada kalın saç teli görmek korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına delalet eder.

Rüyada kalın saç görmek kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine yorulur.

Rüyada kalın dudak görmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada kalın kalem görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalın büyük yılan görmek başarılarını ispat edeceğine, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına yorulur.

Rüyada kalın zincir görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, başarıların artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalın ense görmek yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, en doğru şekilde öğreneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalın bacak görmek mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments