Rüyada kalın bacak görmek

Rüyada kalın bacak görmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, bununla kalmayarak iflas edeceğine, yönetici makamına oturacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, hastalığın biteceğine, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına işarettir.

Rüyada kalın bacak gördüyseniz:

  • Başta iş hayatınız olmak üzere bir çok alanda aşırı şanslı olabilirsiniz.

Rüyada bacaklarının kalınlaştığını görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına işaret eder.

Rüyada kalın bacak görmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, işinden geri kalacağına işarettir.

Rüyada kalın bacaklı örümcek görmek sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına işaret eder.

Rüyada kalın kemer görmek beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına işaret eder.

Rüyada kalın sarı yılan görmek başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok kalın yılan görmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalın camlı gözlük görmek onlarla birlikte hareket edeceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalın yüzük görmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments