Rüyada kalın çorap giymek

Rüyada kalın çorap giymek ilişkilerin noktalanacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, geleceğinizin güzel olacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, zor ve kötü günlerden geçeceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına tabir olunur.

Rüyada kalın çorap giymek gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda kendinizi aldatılmış hissedebilirsiniz ya da ani tepkileriniz kısa veya uzun vadede problem yaratabilir.

Rüyada kalın çorap giymek malını ve canını riske edeceğine, sorunların tamamen biteceğine yorulur.

Rüyada kalın çorap görmek sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada kalın elbise giymek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalın palto giymek varlık içinde yokluk çekileceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalın kazak giymek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalın giymek çok para kazanılacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalın mont giymek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil çorap giymek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments