Rüyada kalın alyans görmek

Rüyada kalın alyans görmek sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına alamet eder.

Rüyada kalın alyans gördüyseniz:

  • Kendinizi olayların merkezinde görebilir, bazı olayların gidişatını etkilemek için gerekli gücü kendinizde bulabilirsiniz.

Rüyada kalın alyans takmak yaptığı çalışmaların heba olacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada kalın alyans görmek sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Rüyada kalın sarı yılan görmek hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kalın yüzük takmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, ailenin büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük kalın yılan görmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada kalın yeşil yılan görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalın camlı gözlük görmek ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, insanlarla arasının açılacağına delalet eder.

Rüyada kalın demir görmek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments