Rüyada otobüsün çarptığını görmek

Rüyada otobüsün çarptığını görmek üzgün olacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada otobüsün çarptığını gördüyseniz:

  • Zamanınızı önemli ilişkilerinize, yeteneklerinizi geliştirmenizi sağlayacak aktivitelere veya eğitimlere ya da iş hayatınızla ilgili bilgi arttırıcı egzersizlere ayırmalısınız.

Rüyada otobüsün çarptığını görmek evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada otobüs çarptığını görmek huzursuz geçen günlerin biteceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada birine otobüs çarptığını görmek hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini cin çarptığını görmek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini elektrik çarparken görmek rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendine araba çarptığını görmek onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, konforunun artacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine elektrik çarptığını görmek sevap işleyeceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabanın duvara çarptığını görmek işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments