Rüyada kalbi çarpmak

Rüyada kalbi çarpmak ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, kısmetlerin azalacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına inanılır.

Rüyada kalbi çarpmak gördüyseniz:

  • Kibarlığı elde bırakmadan geri çevirmeniz gerekebilir.

Rüyada kalbi çarpmak rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada burnunu çarpmak çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Rüyada tıra çarpmak uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüzüne kapı çarpmak elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada öndeki arabaya çarpmak hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına işaret eder.

Rüyada polise çarpmak bilakis malının çoğalacağına, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına delalettir.

Rüyada hayvana çarpmak büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, kişinin allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına alamet etmektedir.

Rüyada otobüsle birine çarpmak onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments