Rüyada kalabalıkla kavga etmek

Rüyada kalabalıkla kavga etmek aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, acı veren durumların vuku bulacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına delalettir.

Rüyada kalabalıkla kavga etmek gördüyseniz:

  • Fazla bonkör veya fazla iyi tavırlarınız karşı taraf tarafından suistimal edilebilir.

Rüyada kavga kalabalık görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalabalık kavga etmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, zararını tamamen kapatacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalabalık ve kavga görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, bir hastalıktan kurtulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalabalık kavga edenleri görmek kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalabalıkta kavga etmek yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine yorulur.

Rüyada kavga eden kalabalık görmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına alamet eder.

Rüyada kalabalıkla kavga etmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına rivayet eder.

Rüyada kalabalığın kavga ettiğini görmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments