Rüyada kalabalığın yemek yediğini görmek

Rüyada kalabalığın yemek yediğini görmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, makamının ve itibarının yükseleceğine işaret eder.

Rüyada kalabalığın yemek yediğini gördüyseniz:

  • Bazı kişileri ekonomik başlıklı konularda ikna etmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada kalabalıkta yemek yediğini görmek daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına işarettir.

Rüyada kalabalığın yemek yediğini görmek allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalabalığa yemek yedirmek tabiri caizse can bulacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalabalık insanlara yemek vermek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalabalık kişilere yemek vermek adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kalabalığa yemek ikram etmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalabalık yemek vermek maddi kriz yaşanacağına, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalabalığa yemek yapmak maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Kalabalık yemek sırası

Rüyam da 500 kişilik bir üniversite sınıfındayım his olarak tekrar üniversite okuyormuşum 2 tane eski üniversitesine arkadaşımı da gördüm o kalabalıkta yanlarına gittim kalacak yer ayarlıyorduk. Kendimi sınıf başkanı olarak buldum bi anda öğretmen eksikleri söylüyor ben de not alıyorum.. SONRA yemek ziyafeti veriliyor uzun bi kuyruk elime poğaça alıp yerken sıraya giriyorum sıra aşırı kalabalık olunca aradan gizlice öne geçtim yemeğimi aldım uyandım..ruh halim bunalmış sıkıntılıydı.kalacak yer ayarlama maddi olarak uygun yer bulma sorumluluk almam kalabalık olması huzursuz hissettirdi

Anonim

Rüyada ramazan ayında belediyenin iftarda dağıttığı yemekten hem kendim hemde yanımda ablamın ve başka bir kaç kişinin etli kuru fasulye ve pilav aldığını görüyorum