Rüyada kakaolu pasta yapmak

Rüyada kakaolu pasta yapmak maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, sevinç gözyaşları dökmeye, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, elinin bolluk göreceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kakaolu pasta yapmak gördüyseniz:

  • Duygusal sorunların sizi engellemesine izin vermeyin.

Rüyada kakaolu pasta yapmak insanlardan uzaklaşacağına, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına delalet eder.

Rüyada kakaolu pasta görmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına işaret eder.

Rüyada kakaolu kek yapmak fesatlıklar içinde kalınacağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına inanılır.

Rüyada kakaolu kek yediğini görmek bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada toz kakao görmek güzel günlere kavuşacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada kakaolu kurabiye görmek çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine yorulur.

Rüyada kakaolu puding yemek onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine alamet eder.

Rüyada kakaolu bisküvi yemek zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments