Rüyada kahverengi deri ceket görmek

Rüyada kahverengi deri ceket görmek beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına rivayet eder.

Rüyada kahverengi deri ceket gördüyseniz:

  • Yeni aşklar da söz konusu olabilir.

Rüyada kahverengi deri ceket görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kahverengi deri ceket giymek kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kahverengi ceket almak düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kahverengi ceket görmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada siyah deri ceket görmek bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine delalettir.

Rüyada sarı deri ceket görmek tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına rivayet eder.

Rüyada deri ceket görmek tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına inanılır.

Rüyada deri ceket kaybetmek sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments