Rüyada kahve ve çikolata görmek

Rüyada kahve ve çikolata görmek doktordan doktora koşturacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, şansın yüzüne güleceğine, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına delalet eder.

Rüyada kahve ve çikolata gördüyseniz:

  • Verilmiş sözlerin ya da yapılan anlaşmaların bazılarının artık bir değeri kalmadığını fark edebilirsiniz.

Rüyada kahve ve çikolata görmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına işarettir.

Rüyada çikolatalı kahve içmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına tabir olunur.

Rüyada çikolata dağıtıldığını görmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz çikolata görmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çikolata ve kolonya görmek daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada çikolata şeker görmek o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine delalettir.

Rüyada çikolata bisküvi görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle çikolata yemek yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments