Rüyada kahve falında kalp görmek

Rüyada kahve falında kalp görmek maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, kötü durumlara düşeceğine, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine, geçimin kolaylaşacağına, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kahve falında kalp gördüyseniz:

  • Uzun süredir kafanızı meşgul eden bir konuda da bazı sert kararlar alıp kararsızlığınızı yenmelisiniz.

Rüyada kahve falında kalp görmek ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine inanılır.

Rüyada falda kalp görmek ilim irfan öğreneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine işaret eder.

Rüyada kahve falında fil görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kahve falında isim görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına yorulur.

Rüyada kendine kahve falı bakmak kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kahve falında göz görmek yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kahve fal baktırmak endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına inanılır.

Rüyada kahve falı bakıldığını görmek hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments