Rüyada arkadaşından anahtar almak

Rüyada arkadaşından anahtar almak kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, çıkılan yolda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, kurulu düzeninin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşından anahtar almak gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleriniz refaha kavuşmanızda etkili olabilir veya karlı bir hal alabilir.

Rüyada arkadaşına anahtar vermek moralin ve keyfin yerine geleceğine, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada arkadaşından anahtar almak ömrünün de uzun olacağına, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı birinden anahtar almak kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına delalet eder.

Rüyada anahtar kırılmasını görmek eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, malını ve parasını kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada anahtar toplamak alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada birine anahtar atmak elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, elinin de bollaşacağına alamet eder.

Rüyada otomobil anahtarı görmek hep dinç ve genç kalacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada anahtarı kapıda unutmak hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments