Rüyada kafasında bit görmek

Rüyada kafasında bit görmek borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine işarettir.

Rüyada kafasında bit gördüyseniz:

  • Asabi gerilimleriniz ailenizden birisiyle ağız münakaşasına girebilirsiniz.

Rüyada kafada bit sirke görmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, meşakkate düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir başkasının kafasında bit görmek yaralarına da merhem olacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına inanılır.

Rüyada kendi kafasında bit görmek ömrü boyunca mutlu olacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafaya bit düşmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada kafada beyaz bit görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine alamet eder.

Rüyada kafasından bit ayıklamak çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafada bit ayıklamak çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına delalettir.

Rüyada biti kafada görmek kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments