Rüyada kadın öldürmek

Rüyada kadın öldürmek doğru adımlar atacağına, iyi insanlar ile birlikte olunacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada kadın öldürmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizi anlamayabilirler veya dinlemek istemiyor olabilirler.

Rüyada silahla kadın öldürmek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kadını öldürmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığı bir kadının öldüğünü görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına delalettir.

Rüyada hamile kadını öldürmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, fırsatların istenmeden harcanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadınları öldürmek zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına işarettir.

Rüyada kadını öldürmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına işaret eder.

Rüyada bir kadının öldürüldüğünü görmek ömrünün de uzun olacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile kadını öldürdüğünü görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments