Rüyada kaçırıldığını görmek

Rüyada kaçırıldığını görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, hayatının alt üst olacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, başarılarının kalıcı olacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaçırıldığını gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların hatlarını ortaya çıkartmalı ya da askıda kalmış konuların üzerinden geçmelisiniz.

Rüyada eski sevgili tarafından kaçırılmak başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına inanılır.

Rüyada atların kaçtığını görmek ekmeğine leke süreceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karganın kaçtığını görmek allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, mallarını ve makamını garantileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tren kaçırmak çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine delalet eder.

Rüyada sevgilisinin kaçırıldığını görmek dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine rivayet eder.

Rüyada koyun kaçırmak ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, sıcakkanlı bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada minibüsü kaçırmak belki de hayatının aşkını bulacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına delalettir.

Rüyada namaz kaçırdığını görmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments