Rüyada karganın kaçtığını görmek

Rüyada karganın kaçtığını görmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, işlerin de hafifleyeceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına tabir olunur.

Rüyada karganın kaçtığını gördüyseniz:

  • Yanlış bilgilendirme, yanlış anlaşma veya doğru olmayan haberler nedeniyle özel bir kişiyle aranız bozulabilir.

Rüyada karganın kaçtığını görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına işarettir.

Rüyada karga kurtarmak günahların da affolacağına, doğru bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karganın uçmasını görmek toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada karga öldüğünü görmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, sorunlarının sürekli artacağına tabir olunur.

Rüyada çok karga görmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada karga yaralamak çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına rivayet eder.

Rüyada karga dövmek size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada kargayı evden kovmak hayırlı kişiler ile tanışacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments