Rüyada kaçak sigara görmek

Rüyada kaçak sigara görmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına inanılır.

Rüyada kaçak sigara gördüyseniz:

  • Sosyal açıdan güzel planlar yapılabilir.

Rüyada kaçak sigara görmek inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaçak sigara içmek işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , keyfin ve ağız tadının kaçacağına delalettir.

Rüyada kanun kaçağı olduğunu görmek işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanun kaçağı görmek iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına alamet eder.

Rüyada kaçakçılık yapmak önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaçak asker görmek gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına işaret eder.

Rüyada asker kaçağı görmek çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına delalet eder.

Rüyada doğalgaz kaçağı görmek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments