Rüyada kaburga kemiği görmek

Rüyada kaburga kemiği görmek mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, onların güvenini sarsacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, geleceğinizin güzel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaburga kemiği gördüyseniz:

  • Bazı jest ya da yardım beklentiniz olabilir.

Rüyada kaburga kemiği görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaburga kemik görmek işinin aksayacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada kaburga yemeği görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada insan kaburgası görmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına işaret eder.

Rüyada kaburga pişirmek kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaburga yemek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş kaburga eti görmek değer göreceğine, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuzu kaburgası görmek el üstünde tutulur hale geleceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments