Rüyada kabanını çaldırmak

Rüyada kabanını çaldırmak hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, anne baba dualarının alınacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, kendisini allah’a yakın hissedeceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada kabanını çaldırmak gördüyseniz:

  • Hızlı konuşarak sizi maddi açıdan yanıltmaya çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada kabanını çaldırmak sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun kaban giymek çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına delalettir.

Rüyada başkasının kabanını giymek keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada kaban hediye almak zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil kaban almak çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaban unutmak kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada renkli kaban görmek yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada yeşil kaban giymek kötü yönde hareket edeceğine, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments