Rüyada istediğin yere gitmek

Rüyada istediğin yere gitmek gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada istediğin yere gitmek gördüyseniz:

  • Tartışmalara başlamadan önce ne istediğinizi tamamıyla belirlemenizde fayda var.

Rüyada istediğin bir yere gitmek binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gitmek istediğin yere gidememek çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, iflasın eşiğine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok istediğin bir yere gitmek rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına işarettir.

Rüyada gitmek istediği yere gidememek istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine işaret eder.

Rüyada bi yere gitmek istemek başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine işarettir.

Rüyada istediğin yere gitmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada istediği yere gidememek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada istediğin yere gidememek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments