Rüyada istanbula gideceğini görmek

Rüyada istanbula gideceğini görmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada istanbula gideceğini gördüyseniz:

  • Körlemesine yapacağınız işlerle kimseyi memnun etmeniz mümkün değildir.

Rüyada isviçreye gitmek iyileşeceğine, kısmet alacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada istanbula gitmek ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine işarettir.

Rüyada otobüsle istanbula gitmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine delalet eder.

Rüyada yürüyerek istanbula gitmek yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada israilue gitmek işinden çıkarılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada istanbula gideceğini görmek aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada isveçue gitmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, makamının yükseleceğine işaret eder.

Rüyada uçakla istanbulua gitmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments