Rüyada iş bulmak

Rüyada iş bulmak anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına delalettir.

Rüyada iş bulmak gördüyseniz:

  • Arkaya bakmadan ilerlemelisiniz.

Rüyada arkadaşının iş bulduğunu görmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasına iş bulmak yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, her anlamda güçleneceğine rivayet eder.

Rüyada yeni iş bulduğunu görmek islam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iş bulmak ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çirkin amellere inanılır.

Rüyada başka iş bulmak daha çok saygı ve destek göreceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin iş bulduğunu görmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada işlenmiş altın bulmak ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına inanılır.

Rüyada işlenmemiş altın bulmak bereket ve zenginlik olacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments