Rüyada iri yarı adam görmek

Rüyada iri yarı adam görmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, yaşamının da düzene gireceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine rivayet eder.

Rüyada iri yarı adam gördüyseniz:

  • Bazı olaylar beklediğiniz gibi ilerlemeyebilir.

Rüyada iri yarı adam görmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine delalettir.

Rüyada iri yarı adamlar görmek eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine işarettir.

Rüyada iri yarı bir adam görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına delalet eder.

Rüyada iri yarı erkek görmek yeni bir adım atılacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada iri yarı kadın görmek çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine işaret eder.

Rüyada iri adam görmek ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına delalet etmektedir.

Rüyada iri adamlar görmek kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına delalettir.

Rüyada iri bir adam görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments