Rüyada iri tuz yemek

Rüyada iri tuz yemek daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada iri tuz yemek gördüyseniz:

  • Tuzağa düşmekte olan bir kişinin farkında olsanızda, o kişiye bunu göstermek zor olabilir.

Rüyada iri tuz yemek sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada iri tuz görmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada iri dut yemek büyük fırsatlar yakalayacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına delalet eder.

Rüyada iri armut yemek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına inanılır.

Rüyada iri siyah üzüm yemek ekmeksiz ve parasız kalacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada iri siyah zeytin yemek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada iri zeytin yemek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına delalettir.

Rüyada iri kiraz yemek septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments