Rüyada iri böcek görmek

Rüyada iri böcek görmek merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına inanılır.

Rüyada iri böcek gördüyseniz:

  • Ummadığınız konularda önemli değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada iri böcek görmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına alamet eder.

Rüyada iri hamam böceği görmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, rahmete vesile olacak gelişmelere delalet eder.

Rüyada siyah iri böcek görmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada iri tavuk görmek rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına işaret eder.

Rüyada iri taneli nar görmek mutsuz ve üzgün olacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine alamet eder.

Rüyada iri yarı adamlar görmek hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına delalet etmektedir.

Rüyada irili ufaklı balık görmek dertleri biteceğine, kişinin fakirleşeceğine rivayet eder.

Rüyada iri siyah karınca görmek karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments