Rüyada iplik satın almak

Rüyada iplik satın almak işlerinden feragat edeceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, ailesinden hayır göreceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iplik satın almak gördüyseniz:

  • Hoşlanmadığınız şeyleri değiştirmenin zamanıdır.

Rüyada iplik satın almak ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada iplik yumağı görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, ticarette zarar edeceğine yorulur.

Rüyada beyaz yün iplik görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah dikiş ipliği görmek akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada beyaz dikiş ipliği görmek sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, sorunların kalmayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz iplik görmek küslerin barışacağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına yorulur.

Rüyada iğneden iplik geçirmek hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karışık iplik görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments