Rüyada insan sesi işitmek

Rüyada insan sesi işitmek dertlerin günden güne daha da artacağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine tabir olunur.

Rüyada insan sesi işitmek gördüyseniz:

  • Toplum içinde yıkıp, devireceğiniz şeylerle başkalarına da zarar verebilirsiniz.

Rüyada insan sesi işitmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, helal ve geniş rızık elde edeceğine işarettir.

Rüyada ezan sesi işitmek mutluluğunun katlanacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuran sesi işitmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, oğlu evli ise boşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ses işitmek yeni bir hayata başlayacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada hocadan azar işitmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına işaret etmektedir.

Rüyada güzel söz işitmek hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada küfürlü sözler işitmek de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı delalet eder.

Rüyada ilahi işitmek elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments