Rüyada insan parçaları görmek

Rüyada insan parçaları görmek yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, işlerinin bu sayede açılacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, birçok dertle muhatap olacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada insan parçaları gördüyseniz:

  • Ailenizle birlkte, evle ilgili bir konuyla ilgilenebilirsiniz.

Rüyada insanların parçalandığını görmek güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine delalet eder.

Rüyada insan eti parçaları görmek işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insan parçalanması görmek düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada insanı parçalara ayırmak işe giren herkesin kalkınacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına delalet eder.

Rüyada insan parçaları görmek kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada insanın parçalandığını görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada parçalanan insan görmek asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına delalettir.

Rüyada bir insanın parçalandığını görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, kara bulutların ve melanetin dağılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments