Rüyada inşaatta çalıştığını görmek

Rüyada inşaatta çalıştığını görmek eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, hayırlı günlerin geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, borçlarının ödeneceğine, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına inanılır.

Rüyada inşaatta çalıştığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda engellendiğinizi hissederseniz, karşı çıkmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Rüyada inşaat çalışması görmek kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine işaret eder.

Rüyada inşaatta çalıştığını görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada inşaat enkazı görmek hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine tabir olunur.

Rüyada inşaat çukuruna düşmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin inşaat halinde görmek hileye, fesada bulaşacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada evinin inşaat olduğunu görmek uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, parasına da para ekleyeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek inşaatlar görmek işlerin bir anda azalacağına, iyi halini yitireceğine tabir olunur.

Rüyada inşaat pisliği temizlemek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Kul

Babam inşaatta çalışıyodu ve diğer işleride başkasına yaptıracağını söyledi daire bizimmiş