Rüyada inek ve öküz görmek

Rüyada inek ve öküz görmek daha iyi yerlere geleceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, yaralarına da merhem olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, rahata ve huzura kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada inek ve öküz gördüyseniz:

  • Bazı emeklerinizin boşa gittiğini ya da tam olarak kaybettiğinizi düşünebilirsiniz.

Rüyada inek yada öküz görmek kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada öküz inek görmek kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına rivayet eder.

Rüyada inek öküz sürüsü görmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada öküz ve inek görmek çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine tabir olunur.

Rüyada öküz veya inek görmek hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, rahat nefes almaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada inek ve öküz görmek kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada siyah öküz görmek zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş öküz görmek keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments