Rüyada öküz ve inek görmek

Rüyada öküz ve inek görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, durumunuzun iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada öküz ve inek gördüyseniz:

  • Parasal olduğu kadar duygusal açılardan da şanlısınız.

Rüyada öküz veya inek görmek anlaşmazlıkların baş göstereceğine, emeklerinin karşılığını alacağına tabir olunur.

Rüyada inek yada öküz görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına yorulur.

Rüyada öküz ve inek görmek daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına alamet etmektedir.

Rüyada öküz inek görmek atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada inek öküz sürüsü görmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına yorulur.

Rüyada inek ve öküz görmek hasretin biteceğine, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine delalet eder.

Rüyada öküz kaybetmek iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, para sahibi olacağına delalettir.

Rüyada hasta öküz görmek büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments