Rüyada arka dişini çekmek

Rüyada arka dişini çekmek kişinin bundan zarar göreceğine, hidayete ermeyi de başaracağına, zarara gireceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayatının rast gitmeye başlayacağına, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arka dişini çekmek gördüyseniz:

  • Biraz da spor yaparsanız herşey yoluna girebilir.

Rüyada üst arka dişini çekmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada arka dişini çekmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına işaret eder.

Rüyada arka azı dişi görmek yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına delalet eder.

Rüyada arka dişinin çıktığını görmek işsiz ve ekmeksiz kalacağına, aç kalacağına alamet eder.

Rüyada üst arka dişinin kırıldığını görmek daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına delalet eder.

Rüyada üst dişi çekmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada alt dişini çekmek kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanın dişini çekmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments