Rüyada ineğin uçurumdan düştüğünü görmek

Rüyada ineğin uçurumdan düştüğünü görmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, hem de iş hayatına yansıyacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ineğin uçurumdan düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konular göründüğü gibi olmayabilir.

Rüyada ineğin uçurumdan düştüğünü görmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, galibiyet kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabayla uçurumdan düşerken kurtulmak kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına delalettir.

Rüyada uçurumdan birinin düştüğünü görmek rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına delalet eder.

Rüyada başkasının arabayla uçurumdan düştüğünü görmek rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunu uçurumdan düşerken görmek gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin uçurumdan düştüğünü görmek çok zengin olacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşen adam görmek kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada birinin uçurumdan düşüp öldüğünü görmek daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments